All Prices are excl. VAT

Om Inside Systems

Inside Systems blev grundlagt i 2007 som en uafhængig IBM Enterprise IT Hardware-forhandler. 
Baseret på et stærkt partnerskab med IBM Global Finance (IGF) og IBM Global Asset Recovery Services (IBM GARS), er virksomheden siden da vokset til en multivendor-leverandør af nyt og renoveret hardware fra enhver producent af A-mærker som IBM, Lenovo, HP, DELL, EMC, Cisco, NetApp, Hitachi, Juniper og mange flere. 
Til dags dato har vi sendt mere end 40.000 hardware ordrer ud til mindst 75 forskellige lande rundt om i verden.

Med fokus på høj tilgængelighed når det gælder hardware reservedele, salg og teknisk support, er vi stolte af at kunne tilbyde fremragende support til vores kunder - over hele verden. 
Vi har til formål at forlænge levetiden for datacentres IT-hardware - det er grundigt dokumenteret, at forlængelse af ​​levetiden på eksisterende IT-hardware installationer, efterlader et grønnere miljømæssigt fodaftryk, samtidig med at der spares masser af tid og penge i den enkelte virksomhed. 
Dette er den vigtigste succesfaktor for Inside Systems forretningsmodel - at alle involverede parter nyder godt af at gøre forretning med os.

Vi kalder det "Win - Win - Win" - "Miljøet - Kunden – Inside Systems".

Hvorfor Inside Systems?
Fordi "Vi leverer mere”!  Med vores tekniske ekspertise og høje logistiske service, stræber vi efter at opnå vores kunders afhængighed af højkvalitets produkter -og services. Vi tilbyder effektive tids -og omkostnings besparelser på:

- Salg eller tilbagekøb af IT hardware og tilbehør
- Tilpassede it-vedligeholdelses muligheder
- Flytning af datacentre
- HaaS (Hardware as a Service)
- Kort eller langvarig hardwareudlejning
- Datasletning, harddisk degausing eller data destruktion
- Certificeret IT-hardware genbrug
- LaaS (lagerføring som en service)
- ITAM – IT Asset Management og Remarketing program

For spørgsmål eller forespørgsler om bortskaffelse af uønskede data eller uønsket IT-hardware, IT-produkter og -tjenester, som ikke er opført på vores webshop, kan du skrive på shop@insidesystems.com eller ringe til os på +45 72 18 33 60.